مشاوره حقوقی رایگان - منع اشتغال زوجه

همسرم در شهر دیگری بعد ازدواج مشغول به کار شدند ودبیر ریاضی هستند .سن ایشان 42سال می‌باشد سه روز در هفته منزل اینجانب را ترک میکنند وبه شهر محل کار خود میروند وبه گفته خودشان در منزل پدری سکونت دارند. بعدازدواج بنده مخالفت کردم با محل شغل ایشان اما اعتنایی نکردند همین رفت و آمد واسترس شغلی باعث شد که شکست مکرر در آی وی اف ناباروری داشته باشند وما از داشتن فرزند هم محروم شدیم سه الی چهار روز درهفته منزل مشترک را الان به مدت سه سال است که ترک میکنند بنده هم تنها زندگی میکنم وغذای سرد تهیه میکنم حتی وقتی به خانه برمی‌گردد به دلیل خستگی از داشتن رابطه زناشویی نیز امتناع میکند وحتی غذا هم تهیه نمیکند. بنظر شما من چه اقدامی انجام بدهم و ملحق به قانون بشم تا از این وضعیت خلاص بشوم....با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام اول دادخواست صلح و سازش با دلایل به دادگاه خانواده بدهین

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر حق تعیین محل سکونت در عقدنامه به زنتان واگذار نشده می توانید تمکین او را از دادگاه بخواهید و اگر موثر نبود حسب مورد تقاضای ازدواج مجدد و طلاق از وی کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید دادخواست مهع اشتغال همسر در دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید
مرجع تشخیص منافات و رسیدگی به امر منع زن از اشتغال، به عهده دادگاه خانواده است. برای همین اگر مردی بخواهد همسر خود را از کار منع کند، باید به دادگاه خانواده مراجعه کرده و در آنجا یک دادخواست منع اشتغال به کار زوجه را تنظیم و ارائه نماید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

لطفاً هرجایی رفتید اسمی از تهیه غذا و غذای سرد نبرید
چون از نظر قانون وظیفه زن غذا درست کردن نیست
اما وظیفه او رابطه زناشویی هست
میتوانید دادخواست، الزام به تمکین خاص و عام و ممانعت از اشتغال به کار خارج از شهر محل سکونت را بدهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید به استناد ماده 1130 قانون مدنی موارد مطروحه را از مصادیق عصر و حرج مستمر قرار و تقاضای طلاق با داشتن کلیه حقوق مالی ماده 29 قانون حمایت خانواده مطرح نمایید