مشاوره حقوقی رایگان - انتقال اموال ارثی به یکی از ورثه

سلام خدمت وکلای محترم پدر مادر من هر دو بیمار هستن زمین گیر پدرم 80 ساله مادرم 68 ساله ما چهار بردار و یک خواهریم دوتا از بردارام و خواهرم متاهل ویکی از بردارام مجرد هست و در شهر دیگه ای کار میکند شخص منم طلاق دادم و پیشه پدر مادرم زندگی میکنم سوالم اینه هیچ کدوم از این چهار نفر نمیخوان به پدر مادر مریضم رسیدگی بکنن این وسط فقط من موندم تا بهشون رسیدگی کنم اگر پدرم بخواد اموالش رو از خونه گرفته تا زمین به اسم من بزند آیا میتونه این کار رو بکند و اگر این کار شد ورثه بعد فوت پدرم میتوانند از من شکایت بکنند و ارث بخواهند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است اظهار نظر دقیقی به توان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید قرارداد تخصصی تنظیم نمایید و سند مالکیت را انتقال بدهید
و

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بهتر است در این خصوص جهت جلوگیری از مشاجره‌های بعدی، گواهی سلامت برای پدر اخذ و پدر در کمال صحت و سلامت کلیه اموالش را به نام شما انتقال دهد از نوع هبه یا صلح بلاعوض. بهتر از در این خصوص جهت اخذ راهکار قانونی در دادراه با بنده تماس بگیرید