مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری مال به فرزندان

با سلام. پدرم قرار است اموال خود که شامل یک مسکن و یک باغ هست (تمام اموالش هست نه یک سوم) را به من و دو خواهرام انتقال دهد. راهی برای چنین انتقالی وجود دارد ؟ بصورتیکه حق شکایت برای بقیه برادرانم(سه بردار) منتفی باشد؟(فوت منتقل‌کننده در آن تاثیری نداشته باشد). سند مسکن هم اکنون به واسطه ی وام یکی از برادرانم در گرو بانک هست و تا یکسال دیگر آزاد نخواهد شد.

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

از طریق صلح یا بیع یا هبه یا سایر عقود امکان انتقال اموال وجود دارد .