مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

شخصی را با پنج کیلو هرویین در میناب گرفتن همراه زن و بچه بوده بعد از گذشت 6ماه هنوز بهش حکم ندادن حکم حبس ابد یا اعدام میدن با قانون جدید که اعدام برداشته شده
ممنون.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نوع حکم بستگی به کم و کیف قضیه دارد لیکن در نظر داشته باشید حکم اعدام هنوز حذف نشده است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نمی‌توان نتیجه را پیش بینی نمود می‌بایست منتظر بمانید تا تمام جهات پرونده مورد بررسی قرار بگیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بستگی به نظر و تصمیم قاضی پرونده دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بایدتمام جهات پرونده مورد بررسی قرار بگیرد