مشاوره حقوقی رایگان - ترک کار کارگر

سلام و وقت بخیر
من در شرکتی خصوصی کامپیوتری استخدام شدم و قرارداد یک ساله امضا کردم بعد از مدتی متوجه شدم که جنس ها قاچاق میباشند میخواستم بدانم که میتونم ترک کار کنم؟
اگر از بنده شکایت شد میتوانم در دادگاه از این موضوع به نفع خودم استفاده کنم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به نوع قرارداد حین استخدام شما دارد می‌توانید جهت مشاوره تکمیلی در این خصوص از طریق دادراه تماس بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول استعفا دهید و تسویه حساب کنید اگر موافقت نکردند ترک کار و فورا شکایت به اداره کار و شکایت به تعزیرات

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
با ارسال اظهارنامه رسمی استعفای خود را اعلام نمایید چنانچه با استعفا موافقت نشد ترک کار نمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان ترک کار وجود دارد ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود موافقت نشد ترک کار نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله میتوانید طی اظهارنامه ای ترک کار را اعلام نمایید