مشاوره حقوقی رایگان - انکار شرب خمر

حدود دوماه پیش به علت سرعت بالا و سبقت غیر مجاز پلیس نامحسوس خودروی بنده را متوقف کرد و تست الکل گرفت که عدد 447 را نشان داد ولی چیزی همراهم نبود سپس خودرو به پارکینگ منتقل شد و من به کلانتری رفتم ولی در آن جا منکر شدید شرب خمر شدم یک ماه بعد دادسرا به کلانتری نامه زد و موضوع نامه این بود در خصوص تهیه مشروب که از چه کسی تهیه شده دوباره به کلانتری رفتم و منکر شدم به نظر شما در دادسرا هم منکر بشوم یا توبه نامه بنویسم با توجه به این که تازه فارغ التحصیل شدم و مصاحبه شغلی در پیش دارم آیا راهی دارد که برای من سوء سابقه ثبت نشود ؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

توبه نامه یعنی پذیرش جرم لذا بهتر است جهت یک سری توضیحات بیشتر به وکیل از طریق دادراه با بنده تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

به سلام
هر دو حالت ممکن است.
بهتر است اقرار نکنید اگر خواستید اظهار پشیمانی کنید بگویید اطلاع نداشتم

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
توبه یعنی پذیرش جرم با توجه به انکار سابق همچنان انکار نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت تنظیم توبه‌نامه، شما بگونه‌ای اقرار به انجام جرم نموده‌اید.