مشاوره حقوقی رایگان - شارژ ساختمان

با درود :
ما در شهرک بزرگ 716 واحدی زندگی می‌کنیم که توسط نهاجا ساخته شده است. رئیس نهاجا 10 سال پیش به شهرک آمدند و گفتند هیئت مدیره شهرک قانونی نیستند از آن زمان ما شارژ ماهیانه شهرک را نپرداختیم حالا هيئت مديره برای دیر کرد پرداخت شارژ از ما شکایت کرده اند ضمن اینکه به خاطر ساخت غیر قانونی سرویس بهداشتی و حسینیه توسط هیئت مدیره، سند برای خانه های داخل شهرک صادر نمی‌شود و هیئت مدیره اساسنامه قابل استعلام از دفتر اسناد رسمی ندارند و ما در جلسه شورا این مطلب را ذکر کردیم اما باز محکوم به پرداخت شدیم 20 روز زمان تجدید نظر داریم خواهشم اینست که ما چطور محکوم به پرداخت به این افرادی شدیم که هیچ وجاهت قانونی ندارند و با استناد به چه ماده های قانونی می‌توانیم از خود دفاع کنیم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از مشاوره تلفنی یا حضوری استفاده کنید
سوال شما سوال نیست بلکه دفاع در یک پرونده است که کلی اطلاعات لازم دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود