مشاوره حقوقی رایگان - عدم استرداد بیعانه خرید کالا

سلام بنده از فروشگاه لوازم خانگی چند قلم جنس فاکتور کرده و بیعانه پرداخته ام .بعد از چند ساعت به دلایلی منصرف شده ام واز طریق پیام رسان به فروشنده اطلاع داده ام که قادر به پرداخت الباقی نبوده واز قطعی نمودن فاکتور معذورم اجناس را هم تحویل نگرفته ام. چون زمان کاری فروشگاه خاتمه یافته عل ای حال فردابایستی مراجعه حضوری انجام گیرد .آیا فروشنده می تواند از قبول انصراف از خرید سر بازده ومبلغ بیعانه را تحویل ننماید؟راه حل حقوقی وقانونی چیست ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق عرف بیعانه برای خسارت پشیمانی از انجام معامله پرداخت می شود ولی به نظر اتحادیه ها به فروشگاه ها اجازه دریافت بیعانه بابت خسارت نمی دهد.
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.