مشاوره حقوقی رایگان - عدم استرداد بیعانه

یک دستگاه خریدم بیعانه زدم به طرف و حالا طرف دستگاه نساخته بیعانه رو پس نمیدهد .تو پلیس فتا شکایت کردم حساباش رو بستن .طرف کی به دادگاه احضار میشود؟ اگرم به دادگاه نیاد تکلیف ما چی؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
رسیدگی ادامه خواهد یافت
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
از شعبه پیگیری کنید و اگر حضور پیدا نکند رای غیابی صادر می شود .
موفق باشید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

رای به صورت غیابی صادر می‌شود اگر نیاید و شما می‌توانید نسبت به توقیف اموال اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دادگاه نیاد به مجازات قانونی محکوم می شود و امکان صدور حکم جلب نیز وجود دارد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کار ایشان جنبه کیفری ندارد و صرفا باید از طریق حقوقی طرح دعوی کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق شعبه مربوطه نسبت به پیگیری پرونده اقدام بنمائید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید
شما دادخواست الزام به انجام تعهد قراردادی را مطرح نمایید

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. بایستی پرونده بررسی گردد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که حاضر نشود جلب می‌شود نگران نباشید