مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت تهمت و تهدید

با سلام بنده از طریق سایت درج آگهی یک وسیله برقی ماشین به صورت غیر حضوری خریداری کردم و فروشنده ضمانت داد که سالم و بدون ایراد هست و هزینه آن را واریز و از طریق تیپاکس به دستم رسید ، بعد از دریافت متوجه شدم وسیله سوخته هست بلافاصله با فروشنده تماس گرفتم ولی جواب نداد ، پیام دادم و گفتم جریان رو ، بعد از چندین ساعت پیام داد که خودت سوزوندیش و زیر بار نرفت،من هم گفتم از طریق مراجعه قضایی اقدام میکنم اون فرد هم به صورت پیامک شروع به فحاشی به بنده و مقدسات نظام و قانون و شهدا کرد بنده هم بسیار ناراحت شدم و تصمیم گرفتم ،ازشون شکایت کردم روی خط ، حالا که ابلاغیه براش پیامک رفته پیام داده که وسیله رو بفرست ببرم نشون بدهم در صورت سوخته بودن پولش برگشت میدم من هم قبول نکردم گفتم دیگر طرف شما بنده نیستم قانون هست اون فرد هم پیام داده که یک عده فرستادی مادرم رو زدند تو خونه ، از من فلان مبلغ اثاثیه دزدی کردن و در پیامی دیگر ادعا کرده که خودش وسایل ماشین دزدی می‌کرده و من ازش می‌خریدم و اینجور حرفا و بنده رو مورد تهمت و توهین قرار داده است.
آیا میتونم نسبت به ایشون شکایت تهمت و تهدید هم کنم؟ آیا این فرد می‌تونه بدون دلیل بنده رو مورد خطاب ادعاهاش قرار بده؟
درحالی که بنده اصلا ایشون نه دیدم نه میشناسم نه میدونم کجا هست و اینکه من لرستان هستم و فروشنده تهران
لطفاً راهنمایی کنید مچکرم

پاسخ ها :

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب

ادعا بدول دلیل ثابت نخواهد شد فلذا شما پرینت پیامهای جدید رد بدل و شده بین خود و ایشان را به پرونده مفتوحه سابق بعنوان ادله جدید اضافه کنید و لایحه ای به آن ضم نموده و شرح ماوقع بدهید که بعد از وصول ابلاغیه شکایت، از طرف متشاکی مورد تهمت و افترا و اتهام واهی واقع شده و با توهین و تهدید جدید از طرف ایشان مواجه شده اید تا بدین صورت قبل از اینکه ایشان بخواهد ادعایی بنماید،پیشدستی نموده و مرجع رسیدگی کننده را در جریان ماوقع امر قرار داده باشید.