مشاوره حقوقی رایگان - کارشناس فنی اموال مسروقه

سلام و عرض خسته نباشید. وسایل منزلم سرقت شده و سارق دستگیر و محکوم به رد عین مال شده است. در اجرای احکام بنده درخواست رد مال به قیمت روز به مبلغ 300 میلیون تومان و بازداشت سارق کردم(با وثیقه آزاد شده)..در اجرای احکام به بنده گفتن احتمالا سارق درخواست کارشناس فنی و قیمت گذاری خواهد کرد،،لطفا راهنمایی بفرمایید مراحل کارشناس فنی به چه صورت است و احتمال دارد از قیمتی که بنده اعلام کردم کمتر یا بیشتر حکم بدهند؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اجناسی که به سرقت رفته شما معرفی می‌نمایید کارشناس حدود قیمت را تعیین می‌نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ احتمال دارد.
اموال معرفی شده توسط کارشناس قیمت‌گذاری خواهد شد‌.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله امکان اعلام هرگونه قیمتی از سوی کارشناسان وجود دارد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مراک نظر کارشناسی قیمت روز وسایل و البته نو بودن یا کار کرده بودن آن‌هاست و البته این نظریه کارشناسی قابل اعتراض است