مشاوره حقوقی رایگان - پیامک اخطار برای شرکت در سایت شرط بندی

با سلام. بنده حدود سه چهار ماه پیش با اصرار یکی از دوستانم به سایت شرطبندی وارد شدم و واریز و برداشت ناچیزی در حد 400 هزار تومان داشتم. بدون اینکه از جرم بودن این کار اطلاع داشته باشم. بعد از عمل مذکور دیگر هیچ گونه عملی در سایت های شرط بندی نداشتم تا امروز که دارم این پیام رو مینویسم. اما از طریق سامانه بانک به من یک پیامی مبنی بر همین مورد ارسال شد که جرم بودن شرط بندی و مجازات آن را ابلاغ کردند و گفتند در صورت تکرار پیگیری خواهد شد.
خواستم بپرسم آیا این موضوع حساب و نام بنده را در تیر رس مراجع قضایی قرار میدهد؟ منی که فقط یک بار آن هم از روی جهل این کار را انجام دادم و تکرار هم نکردم؟ آیا هیچ تاثیری در در کنکور و قبولی دانشگاه و استخدام و این ها در آینده خواهد داشت؟

با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در صورت عدم تکرار خیر
در غیر این صورت بله
این یک تذکر قانونی به شما بوده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر حساب شما مسدود نشده است دیگر در این سایت‌ها ورود پیدا نکنید و الا پرونده شمامحترم قضایی ارجاع داده خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
فعلاً خیر لیکن اگر تکرار نمائید تحت پیگرد قانونی قرار خواهید گرفت.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تکرار نکنید مشکلی برایتان پیش نخواهد آمد