مشاوره حقوقی رایگان - مبلغ سفته

با درود ، آیا میشود در متن سفته مبلغی فراتر از مبلغ چاپی در بغل سفته در آن قید نمود؟
جهت یادآوری دوستان...
عرض شود سفته ای به ارزش تا پنج میلیون تومان از شخصی طلب داشتم و با درج مبلغ یکصد میلیون تومان به صورت عادی آن را از محاکم حقوقی مطالبه نمودم و دادگاه هم رأی به محکومیت صادر کننده کرد.
لذا به نظر من مبلغ درج شده در متن سفته ملاک دادگاه است نه ارزش سفته.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای اینکه از سفته به عنوان سند تجاری بهره‌مند شوید مطابق قوانین می‌بایست عمل نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر
جای تاسف برای شما و صادر کننده رای دارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سفته تا مبلغ مندرج در آن قابل وصول است