مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بابت مهریه

با سلام و خسته نباشید میخواستم بدونم میشه هر سال برای مهریه حساب ها بسته بشود و اموال چک بشود و مصادره بشود؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر حسابی مسدود نشده باشد قابلیت مسدودی دارد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

باسلام
این اقدام یکباره اجرائیات ثبت انجام خواهد شد و در صورت پیگیری از طریق دادگستری یکبار دیگر اموال زوج قابل استعلام خواهد بود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ امکان‌پذیر است.
اموال زوج به درخواست زوجه از طریق واحد اجرای احکام مدنی قابل استعلام می‌باشد.

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

بله اگر تقسط شده مانع از معرفی مال نمیشه