مشاوره حقوقی رایگان - تهدید تلفنی

سلام بنده از یک نفر طلب دارم تقریبا دوساله چند روزپیش به یکی از نزدیکانش گفتم به فلانی بگو بیار طلبش بده ایشون زنگ زده گفته بعد دوسال به من زنگ زده چرا هرکی را میبینی میگی فلان بدهکار به من بعدش من را تهدید میکند بیا فلان جا بدهم گوش های تو رو ببرند و بعد یک ساعت دیدم یک شماره ناشناس زنگ زده فحاشی میکند و تهدید میکند. به نظر شما شکایت کنم یا نه؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما نیاز به بررسی وگفگوی متقابل دارد از طریق سایت مشاوره تلفنی بگیرید تا به یک راهکار درست برسید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای طلب خود بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس با ارائه رسید بانکی خود یا اگر رسید ندارید معرفی دو نفر شاهد دا‌دخواست مطالبه وجه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام یک تصمیم شخصی است می‌توانید شکایت نمایید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بابت توهین و تهدید می توانید شکایت کیفری مطرح کنید.
برای مطالبه وجه ابتدا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست بدهید.