مشاوره حقوقی رایگان - اخذ مجوز ساخت از شهرداری

با سلام بنده زمینی در شهرک یادگار امام کرمانشاه چند ساله پیش خریدم الان تعدادی ساختمان در آن شهرک ساخته شده البته
بامجوز قدیم که شهرداری بهشون داده..شهرداری نزدیک سه ساله جلوی مجوز را گرفته آیا شهرداری درسال جدید ممکن هست مجوز ساخت وساز را بدهد؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما نیاز به بررسی وگفگوی متقابل دارد از طریق سایت مشاوره تلفنی بگیرید تا به یک راهکار درست برسید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از مرجع مربوطه موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر احتمالی ممکن است وجود داشته باشد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

قوانین نسبت به زمان تغییر می‌کنند در صورتی که شما نسبت به قانون موخر که غیر مجاز بوده اقدام نموده باشید تخلف است