مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت ملک توسط وراث فروشنده ملک

سلام و درود . 20 سال پیش زمینی خریدم از شخصی که به صورت ثبتی و رسمی زمین را به نام من انتقال داد . استعلام ثبتی هم حاکی از عدم مالکیت شخص دیگری بود .شخص فروشنده فوت نموده است.اکنون اشخاصی به عنوان ورثه خریدار فوت شده ، به وسیله قولنامه عادی با تاریخ مقدم 27 سال قبل ادعای مالکیت زمین را دارند . یک نفر از همین ورثه مدعی ،مقداری از همین زمین مورد ادعا را از من به صورت ثبتی و رسمی خریداری نموده است 13 سال پیش . طی 20 سال گذشته من متصرف این زمین بودم و هستم و مقداری از این زمین را به صورت ثبتی و رسمی به اشخاص دیگر فروخته ام و مقداری دیگر از این زمین در تصرف ومالکیتم قرار دارد. مدعی ها گه همگی ورثه خریدار هستند متصرف و مالک زمین نیستند.آیا با توجه به اینک ه احدی از مدعی ها مقداری زمین از من به صورت رسمی و ثبتی خریداری نموده است ، و مدعی ها هیچ یک متصرف و مالک زمین نیستند می توانند سند رسمی من را باطل بنمایند ؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام اگر دلایل و مستندات قوی باشد بله میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله دراین موضوع وجود دارد و قابل اثبات نیز می‌تواند باشد اما دلایل و مستندات شما می‌بایست بررسی شود

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
در صورت اثبات صحت و اصالت اسناد و مدارک ارائه شده این امکان وجود دارد پیشنهاد میگردد وکیل اختیار نمایید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم دلایل و مدارک مستند ارائه دهید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر میتوانید وکیل بگیرید که مسیر را اشتباه نروید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت باید براساس مدارک دفاع مناسب در دادگاه بعمل آورید