مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

با سلام پدر بنده زمان شاهی مغازه ای از مالک سر قفلی میخره با سه دانگ سند و دو دانگ قولنامه میکنه ب گفته وارث مالک میگن ک پدر شما اون زمان مغازه رو ب مبلغ 98 هزار تومان ک بود ب مبلغ 96 تومن سرقفلی پول میده بابتش و دو هزار شاهی میمونه ک پدر مالک فوت می‌کنه الان وارث مالک میگن اون موقع ما دوهزار شاهی میزاشتیم بانک الان کلی سود میداد!
الان ما دوتا مشکل داریم ؛اولیش اینه برادر بزرگمون سند مغازه دستش نمیده بهمون حقمونو هم ک داره میخوره پدرمم فوت کرده ، دوم اینکه خانواده وارث میگن ما مغازرو ب قیمت مفت میخریم یا اصلا نمیخریم ،
احتیاج ب ی وکیل تخصص این زمینه داریم لطفاً راهنماییم کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل اقدام و پیگیری است....