مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار قولنامه خرید ملک

با سلام واحترام بنده یه منزل مسکونی از طریق قولنامه از پدر و مادرم خریداری کردم که توسط بنگاه معاملاتی تنظیم شده که منزل 3 دانگ برای مادر و 3 دانگ برای پدر میباشد.در انتهایی این قولنامه ذکر شده است:خانه مورد نظر دارای دو عدد سند پلمب 3 دانگ 3دانگ می باشد که کل مشخصات ساختمان در اسناد ذکر شده است.نظر به این که تا زمانی که فروشندگان در قید حیاط می باشند خریدار نمی تواند هیچ اقدامی روی ساختمان مورد نظر بکند ساختمان مورد نظر هرگونه بدهی از قبل شهرداری،دارایی،سند نویسی در محضر داشته باشد خریدار باید بپردازد این قرارداد با رضایت کامل طرفین انجام گرفت و معامله قطعی و قابل برگشت نمی باشد.با توافق طرفین تازمانی که پدر و مادر زنده می باشند هیچ حقی از ساختمان مورد نظر خریدار ندارد.که این قرارداد توسط شورا روستا امضا و مهر و وهمچنین دهیار روستا امضا و مهر،و بنگاه دار امضا و مهر کردند،توسط پدر و مادر و خودم امضا و اثر انگشت شده،ایا این قرارداد اعتبار دارد،در این معامله ورثه دیگر خبر ندارند،پدر مادرم دوست ندارند فعلا آنها درجریان باشند،این قولنامه اعتبار دارد،بعدن میتوانم سند بگیریم باتشکر شمابزرگوار

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطمئناً بعداً دچار مشکل با ورثه دیگر خواهید شد میتوانید سند مالکیت هر سه دانگ را به نام خود انتقال با حق عمری برای پدر و مادر به این صورت حتی اگر شما ملک را نیز بفروشید پدر مادر تا زمان حیات خود در خانه خواهند ماند بهتر است در این خصوص جهت مشاوره بیشتر تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بهتر است به جای قولنامه(مبایعه نامه) صلحنامه تنظیم کنید متن قرارداد صلحنامه است.
اگر بیع باشد بعداً بقیه وراث مدعی می شوند معامله صوری بوده و پولی پرداخت نشده یا ادعا می کنند ثمن پرداخت نشده و بعد از فوت آنها دادخواست مطالبه ثمن می دهند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نمی‌توان ملکی را خرید اما از فروشنده یا خریدار حقوقی را به صورت نامعلوم فسخ نمودقرارداد مبهم و باطل است بهتر است راه دیگری را پیش بگیرید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

نخست به استناد قولنامه باید رای اثبات مالکیت بگیرید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم بسته به شرایط طرفین تنظیم قراردادهای مختلفی متصور است مثلاً اگر صلحنامه تنظیم کنید نزدیک به یک چهارم هزینه مالیات دارد بهتر است جهت انتخاب راهکار مناسب از مشاوره تلفنی سایت استفاده کنید