مشاوره حقوقی رایگان - استرداد حق الوکاله از وکیل

سلام برای مشکل زمینم وکیلی گرفتم وبدون قرارداد نصف پول را هم دادم،الان یک سال هست که کاری انجام نمیدهد و فقط من رو سرمیدواند،چیکار کنم ایا میتونم پولم پس بگیرم،تا الان باید وضعیت زمینم مشخص میشد چون من سند دارم یکی تجاوز کرده به مقداری از زمینم،حتی یک دادگاه هم تشکیل نشده است. میتونم پولم از وکیل پس بگیرم؟
اگر وکیل دیگر بگیرم میتونه ادامه بده کار روند همین پرونده رو؟یا چون اسم وکیل قبلی داخل پرونده هست بدون اجازه آن کاری نمیتونم بکنم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

قرارداد شما مشمول تعهدات وکیل موکل بوده و با مطالعه آن و مشاوره با وکیلی دیگر اقدام کنید میتوانید در این خصوص تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر وکیل دا‌دخواست یا شکایت ثبت نکرده باشد می توانید پول خود را بگیرید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام کار وکالت و کار حقوقی زمان بر است بهتر است با وکیل خود در این خصوص رایزنی نمایید

وکیل قصدش این است که پرونده خود را به اتمام برساند مگر اینکه راه قانونی زمانبر باشد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر اقدامی انجام داده نمیتوانید پس بگیرید