مشاوره حقوقی رایگان - به پسره من دیه تعلق میگیرد

سلام پسرم شش ماه پیش سرباز سپاه بود هفت ماه خدمت حین مرخصی .نیرو انتظامی خلاف میاد که ماشین حمل گوسفند قاچاق رو بگیره متاسفانه با پسره من تصادف میکنن و پسرم که هیچ تقصیری نداشته عمر عزیزش رو از دست میده فوت می‌کنه .و از محل خدمت گفتن. مدارک رو بفرستید ما فرستادیم اما خبری نشده ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

پريسا دولتی

سرکار خانم پريسا دولتی :

بله دیه توسط دولت پرداخت میشود و باید توسط شما پیگیری شود

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب

ضمن ابراز تأسف و عرض تسلیت؛ بله دیه به ایشان تعلّق خواد گرفت لکن اندکی زمانبر است و لازم به پیگیری است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خود شما باید شکایت نمایید و باید پیگیری نمایید
و بیمه خودرو راننده مقصر باید دیه فوت را پرداخت نماید
و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله مطمئناً به ایشان دیه تعلق می‌گیرد پیگیری نمایید

محسن حاجی آبادی

محسن حاجی آبادی :

سلام حضوری باید برید بپرسید از همونجا

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق سازمان نظام وظیفه عمومی درخواست آنید تا شرایط بررسی شود سپس مطالبه دیه نمایید