مشاوره حقوقی رایگان - رسید عادی بر تسویه بدهی

باسلام و درود خدمت وکلای عزیز
سوالی ک داشتم اینه که بنده از شخصی که دستشان یک رسید مبنی بر بدهی بنده به مبلغ60م ت بود و پس از مدتی بنده که از وی رسید رو استرداد نمودم اظهار داشتند که برگه رو گم کردم و اینحرفا، همون لحظه بنده باخط خودم یک رسید جدید مبنی بر تسویه حساب بین من و ایشون و ابطال برگه اولیه ذکر اینکه حساب کتاب ما کلا تسویه شد و تا به این تاریخ هرگونه طلب و بدهی بود تسویه گردید و از این تاریخ به بعد هیچگونه ادعایی نداشته خواهم داشت و از این تاریخ به بعد هرگونه رسید یا نوشته در خصوص ادعای طلب از ایشون فاقد اعتبار بوده و این رسید را با عقل سلیم هوشیاری کامل امضا مینمایم .
حال میخواهم بدانم آیا ازلحاظ قانونی محکمه پسند هست یا خیر ؟؟

پاسخ ها :

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب

باید متن مزبور مشاهده گردد لکن بطور کلی؛ درصورتیکه رسید با امضا و ثبت اثرانگشت هردو نفر بوده و دارای تاریخ به حروف یا تاریخ به عدد لکن کاملاً بدون خدشه باشد؛ درخصوص همان بدهی و هرگونه ادعای طلب بعدی راجع همان بدهی، متقن است و درصورتیکه شاهد یا شاهدانی ذیل آن را امضا و مفاد آن را کتباً تایید کرده باشند یا اینکه شهودی شفاهاً حاضر به تایید ماوقع در محکمه باشند، امعان نظر محکمه نسبت به آن، قطعی است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و احترام بله در مراجع قضایی قابل استناد می‌باشد و محاکم به آن استناد می‌نماید