مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت بیمه ثالث با قولنامه و وکالت نامه تعویض پلاک امکان پذیر هست

چند روز پیش تصادف کردم ماشینم خسارت دید و بیمه برام پانزده میلیون دویست تومان براورد خسارت کرده
از انجایی که ماشینم چندین سال پیش از یکی اشناها خریدم قولنامه کردم و یک وکالت تعویض پلاک بدون مدت زمان گرفتم که هرزمان خواستم پلاک تعویض کنم بنام خودم یا هرشخصی
الان با وکالت نامه رفتم خسارت ماشینم بگیرم میگن وکالت شما دوسال گذشته رفتم محضر ثبت اسناد جایی که صادر کرده میگن نه این اعتبار داره مشکلی نداره
الان بیمه جواب درست نمیده راهنمایی نمیکند میگه شبا مالک بده برو از او بگیر. من از کجا بدونم بحساب او واریز بشه ایا بهم بدهد و برای گرفتنش مشکل بخورم
الان هر محضر رفتم دادم وکالت خواندن میگن وکالت تعویض پلاکم اعتبار داره و تاریخ زمان نداره
چکار کنم اگه برم با این وکالت ماشین پلاک بنام بچه ام یا همسرم بزنم خسارتم میدن
کسی جواب نمیده
نیرم بیمه کاربر میگه برو پیش ریس و ریس وکالتم نگاه نمیکند میگه برو کاربر
منو پاس میدن بهم
لطفا راهنمایی ام بکنید
ممنونم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که وکالت‌نامه شما مدت آن منقضی نشده باشد همچنان وکالت‌نامه معتبر است و می‌توانید تعویض پلاک نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شما در وکالتنامه اختیار داشته باشید شرکت بیمه مکلف است که مبلغ را به حساب خود خود شما واریز نماید
و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد