مشاوره حقوقی رایگان - درخواست پابند الکترونیکی

بنده چند سال پیش شکایتی از من شد که سن بنده زیر 18سال بود مبنی بر لواط و آدم ربایی به عنف که الان حکمش صادر و قطعی شد که یک سال حبس تعزیری کانون اصلاح تربیت. به خاطر آدم ربایی به عنف و 300هزار تومن برای تفخیذ و در حال حاضر استخدام هستم و درحال گذراندن دوره میباشم که اجرای احکام 4ماه پیش اجراییه فرستاده و دوباره برگشت خورد والان دوباره ابلاغیه برای اجرای حکم برای من اومده و نمیتونم بروم سوال من این است که آیا الان میتوان درخواست پابند بدهم چون مدت زمان حبس یک سال است درجه شیش حساب میشود و ولی قاضی گفت جرم آدم ربایی به عنف درجه 4 میباشد و اینکه پنج ماه دیگر درسم تموم میشه لطفا راهنمایی بفرمایید من چی کار میتونم کنم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما باید جهت تحمل حبس به زندان معرفی شوید از آنجا با موافقت قاضی ناظر بر زندان و شورای زندان با تودیع وثیقه از پابند یا سایر نهادها استفاده کنید بهتر است در این خصوص جهت مشاوره تخصصی تماس بگیرید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

میتوانید تقاضای آزادی مشروط کنید به شرط گذراندن یک چهارم حبس و یا با قاضی پرونده صحبت کنید مدتی اجرای حکم به تعویق بیفتد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پابند زمانی به شما تعلق می‌گیرد که در عرف قضایی خود را به زندان معرفی نموده باشید و در آنجا قاضی زندان می‌بایست از شما وثیقه بگیرد و قبول کند البته اجباری نمی‌باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
به نکات زیر توجه کنید:
طبق بند 4 بخشنامه شرایط استفاده از پابند الکترونیکی، محکوم قطعی به حبس درجه (5) تا (8)، قبل از اعزام و معرفی به زندان، می تواند تقاضای خود را به اجرای احکام کیفری تقدیم نمایند. قاضی اجرای احکام مکلف است در اجرای بند (ب) ماده (7) آیین نامه اجرایی مراقبت های الکترونیکی، درخواست وی را همراه پرونده به دادگاه مربوطه ارسال و در صورت احراز شرایط و موافقت دادگاه، محکوم علیه را احضار و به مرکز مراقبت الکترونیکی معرفی می نماید. (استفاده از نظام آزادی تحت نظارت سامانه های الکترونیکی منوط به معرفی محکوم به زندان و طرح در شورای طبقه بندی زندان نمی باشد.)