مشاوره حقوقی رایگان - ادامه بیمه به صورت اختیاری

وقت بخیر.من خانم هستم و 42 سال سن دارم.بیست سال و پنج ماه سابقه بیمه اجباری و کار دارم.میخواستم با بیست سال بیمه و 42 سال بازنشسته بشم که 4 ماه مونده به چهل و دوسالگی مجبور شدم از محل کارم استعفا بدهم.سوالم اینه که ایا این چهارماه رو میتونم بیمه اختیاری بشم و خودم رو بازنشسته کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق بیمه موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بیمه چه به صورت خویش فرما باشد و چند محل کار رد شود سابقه محسوب می‌شود

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله امکان پرداخت بیمه بصورت خویش فرما و احتساب آن بعنوان سوابق بیمه وجود دارد.