مشاوره حقوقی رایگان - دفاع در برابر اتهام توهین و افترا

سلام پیامکی هایی به برادرم ارسال کردم که از کلمه کلاهبرداری براش استفاده کردم درحالی که مقصر خودایشان بود وکارهایی انجام داده که برای من این تصور را ایجاد کرده،حالا باتوجه به همون پیام ها علیه من به جرم توهین وافترا شکایت کرده،پرونده از مرحله دادگاه رسیدگی گذشته و در دادگاه گفتم که دلایل من برای این پیامک ها چی بوده،الان من چی کار باید بکنم که ثابت بشود خود ایشون مقصر هست؟ پرونده من بعد این مرحله به کجا ارجاع داده میشود؟ آیاداد خواستی نیاز هست بزنم؟ کجا باید مراجعه کنم؟؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام باید اثبات کنید کلاهبرداریت وکرنه محکوم میشوید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

زمانی می‌توان به شخصی گفت کلاهبردار که شخص فی الواقع کلاهبرداری کرده باشد و حکم قطعی دادگاه مبنی بر کلاهبرداری صادر شده باشد در غیر این صورت نمی‌توانید صرفا به واسطه اقدامات شخص به دیگری گفت کلاهبردار و محکومیت شما محتمل است افتر و توهین اگر سابقه کیفری نداشته باشید لحاظ خواهد شد و تخفیفات برای شما اعمال خواهد شد بهتر است رضایت ایشان را جلب کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که جرمی به کسی منتسب شود و انتساب کننده نتواند وقوع جرم را اثبات نماید افترایی نظری متصور است