مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه با استناد به رسید بانکی

یک شخصی برای من کار میکرد و حسابدار من بود و من سال 97 مبلغ 50 میلیون به او قرض دادم ایشون سال 98 از پیش من رفت و هیچ مدرکی هم از بابت قرض ازش نگرفتم فقط یک رسید بانکی دارم ،البته سال های همکاری هم پول تو حسابش زیاد واریز میکردم چون از دسته چکی که داشت برای کار من استفاده میکرد حالا بعد از گذشت 4 سال میتونم با رسید بانک و شاهد شکایت کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است
ابتدا اظهارنامه ارسال شود سپس دادخواست داد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر ادعایی نیاز به دلیل دارد، باید دفاعیات شما و ابشان را شنید و مطابق ادله ابرازی قانونی، رای صادرکرد. میتوانید از طریق دادراه جهت مشاوره تخصصی تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه پول زیادی به حسابش واریز کردید به نظر با ارائه پرینت بانکی موضوع قابل اثبات نیست.
از طرفی چند سال گذشته است و دادگاه معمولاً به این ادعا ها توجه نمی کند