مشاوره حقوقی رایگان - سهام صوری شرکت

سلام وقت شما بخیر
سال 92 یکی از آشنایان توی 3 تا شرکت به بنده به صورت صوری سمت مدیریتی داد،توی دوتا شرکت رئیس هیئت مدیره و توی یکی مدیر عامل،شرکتها تولیدی فلزات هستن و اززش بالایی دارند و حدود 8ساله که حساب های بنده مسدود هست و همه چیز من توقیف هست و ایشون هی وعده دادن که برات جبران میکنم و...
4سال زندان بود و الان که آزاد شده رفتم باهاش توافق کنم که چه کاری میخواهی برای من بکنی 10 سال هست زندگی من رو خراب کردی،تهش گفت هیچ کاری نمیکنم و بیا واگذار کن وگرنه برات دردسر درست میکنم...
الان هم یک احضاریه برام اومده از طریق ثنا دیدم که یک چک با مبلغ بالا هست که برگشت شده ولی مطمئنم که امضای بنده نیست و جعل شده(خیلی از این کار میکنه)

میخوام ببینم بنده که رییس هیئت مدیره بودم آیا چیزی از کارخونه ها به نام بنده هست؟
من از هیچ چیزش خبر ندارم،آیا میتونم این ها رو بفروشم یا میتونم چیزی رو مطالبه کنم؟
آیا رییس هیئت مدیره بودن دلیلی بر سهام دار بودن میشود؟
آیا این سهام شامل تجهیزات و ملک هم میشه؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما در درد سری پیچیده افتادید که با یک مشاوره رایگان حل نمی شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

تمام سوالات شما را خواندم چاره جز مراجعه حضوری و یا اخذ مشاوره تلفنی با وکلا‌ را ندارید موضوع باید تخصصا‌بررسی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و در

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با توجه به بیانات مذکور شما مطمئناً دچار دردسرهایی خواهید شد بهتر از در این خصوص جهت توضیحات بیشتر تماس بگیرید