مشاوره حقوقی رایگان - سهام شركت

اگر سهام با نام سهام شركتي الف،بدون آنكه در دفتر ثبت سهام شركت ثبت شود مورد نقل و انتقال قرار بگيرد،وضعيت حقوقي آن سهام شركت چگونه خواهد بود.؟

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام بستگی به نوع شرکت و قواعد شرکت در اساسنامه دارد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
این انتقال بین خریدار و فروشنده معتبر است . در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام این انتقال بین خریدار و فروشنده معتبر است . در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فقط بین خریدار وفروشنده اعتبار دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
انتقال صحیح است ولی در مقابل اشخاص ثالث قابل استناد نیست.
کسی که سهم خود را انتقال می دهد تا زمانی که در دفتر سهام شرکت و اداره ثبت شرکت ها ثبت نشود اشخاص ثابت او را مالک می شناسند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید اساسنامه شرکت بررسی شود چون هر نوع شرکتی قواعد خاص خودش را دارد. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام انتقال بین انتقال دهنده و
انتقال گیرنده صحیح است ولی شرکت انتقال گیرنده را به عنوان سهامدار نمی پذیرد و سود سهام را به حساب انتقال دهنده واریز خواهد کرد مگر

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بین فروشنده و خریدار معتبر ولی در مقابل اشخاص ثالث و شرکت قابل استناد نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اساسنامه شرکت را بررسی نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بیت طرفین صحیح ولیکن در برابر اشخاص ثالث غیر قابل استناد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام انتقال بین انتقال دهنده و انتقال گیرنده صحیح است ولی شرکت انتقال گیرنده را به عنوان سهامدار نمی پذیرد و سود سهام را به حساب انتقال دهنده واریز خواهد کرد