مشاوره حقوقی رایگان - نزاع دسته جمعی منتهی به ضرب و جرح عمدی

سلام خسته نباشید
یک پسری پدر من رو زد وقتی رفتیم دادگاه من و عموم و برادرم با پدرم رفتیم و اونجا پسره من را تهدید کرد من و برادر و عموم باهاش درگیر شدیم و چندتا مشت بهش زدیم، بعدش عصبانی بودیم دیگه نفهمیدم و تو اون شلوغی با مامورها هم درگیر شدیم و یک ضربه هم به دادستان زدم(نمیدونستم طرف دادستان هست)
یک هفته بازداشتمون کرد و دوسال هم حبس برامون اومد چون سوءسابقه نداشتیم تعلیقی شد. میخواستم نظرتون درباره حکم بدونم. (عصبانی بودیم و بی تجربه دست خودمون نبود.)
همچنین در حکم نوشته نزاع دسته جمعی منتهی به ضرب و جرح عمدی به نظرتون حکم درسته؟ (ضربات مشت و لگد بودن و آثارشان نموند)
ممنونم از پاسخگوییتون