مشاوره حقوقی رایگان - نزاع دسته جمعی

باسلام. بنده تو سال 97 تو نزاع دسته جمعی دستگیر شدم تعدادمون زیاد بود و 18روز بازداشت تو زندان بودیم و شاکی خصوصی نداشتیم بعد 18 روز با سند ازاد شدیم بعد یک سال سند هم ازاد شد و ما تبرئه شدیم و برای ما حکمی صادر نشد میخواستم بدونم الان سو سابقه داریم یا نه و یه سوال دیگه اینکه برادر 15 ساله منم با من بود اونم سوسابقه داره یا نه و برای استخدام براش جای که به مشکل نمیخوره

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر تبریه شدید خیر سو سابقه نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام زیر 18 سال اصلا سابقه نمی شود
و برای شما اگر محکوم نشدید خیر
اما

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ هر دو سوال خیر است . هر دو سو سابقه ندارید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام سوء سابقه ای درج نخواهد شد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
خیر ، دارای سوء سابقه ای نیستید .

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
شما سوپيشينه موثر كيفري نداريد

مهدی نظافتی

جناب آقای مهدی نظافتی :

سلام
چونکه حکم محکومیت برای شما صادر نشده در نتیجه سوء سابقه قید نشده
برادر شما هم کلا چون 15 سال داشته سوء سابقه برایشان قید نمیشود
خیر _ خیر