مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش زمین قولنامه ای

با سلام و احترام
بنده زمینی در روستای لاویج خریداری نموده ام که مالک که پسر ارشد پدر بوده پس از فوت پدر انحصار ورثه نموده است و پای قرارداد خرید را همه وراث امضا نموده اند. دهیار و شورای محل نیز برگه خودیاری مربوط به زمین مربوطه را صادر نموده است.
دهیار اعلام نمود چون زمین داخل بافت است با برگه خودیاری و قولنامه می توان برای اخذ سند اقدام نمود.
با شرایط فوق که قولنامه فوق اولین مدرک رسمی زمین محسوب می شود، آیا مشکلی در خرید و فروش زمین های اینچنینی وجود دارد یا خیر.
با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ممکن است بعدها مشکل ایجاد شود که با داشتن مدارک مناسب میتوانید دفاع کنیذ