مشاوره حقوقی رایگان - عدم ایفای تعهد

با سلام اینجانب با شخصی تعهد نامه کتبی عادی دارم که متعهد شد ماهیانه مبلغ 4 و 500 چهار میلیون و پانصد به حسابی مندرج در قرارداد واریز کند به مدت دو سال وجه دستی گرفت با مقداری طلا و یک چک ضمانت داد به شخصی امین که اگر واریز کرد چک را بدهد به او و اگر واریز نکرد چک را به من نهایتا ایشان چیزی واریز نکرد اما با همان شخص امین حساب و کتاب زیادی دارم و واریز وجوه دو طرفه داریم حالا متعهد و اون امین میگن ما پول را واریز کردیم در صورتی که حساب و بدهی خودش را پرداخت کرده حالا کار کنم اظهارنامه برای متعهد فرستادم که اگر چیزی به حساب واریز کردی اعلام کن ولی جواب نداد و اظهارنامه برای امین که چک را بده و نمیدهد ممنون از محبت شما

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

اولا باید ثابت کنید که امین بابت حساب خودش پول واریز کرده
شماباید دادخواست مطالبه وجه نسبت مبلغ به شورا یادادگاه تقدیم کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام علیه هر دوشون دادخواست بدید و اظهارنامه ها را هم ضمیمه کنید انشالله حکم میگیرید
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer