مشاوره حقوقی رایگان - عدم ایفای تعهد

باسلام. برادرم راکب موتور بوده که پژو405 شماره انتظامی ... رخ به رخ به برادرم میزند وقول یک موتور خرج و مخارج زندگی 4نفره رو بدهد ولی این کار رو نکرده 1401/5/29 تصادف کردند و تو کلانتری مکتوب ازش ایفای به عهد ازش با امضای خودش و تاییده کلانتری ومحضر هم تایید کرد و یک دست دندان مصنوعی 17 میلیون دادم از بین رفت و خانم ... تاکنون انجام نداده. باید چی کار کنیم؟ راهنمای بفرمایید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید ابتدا یک اظهارنامه ارسال کنید سپس دادخواست ایفای تعهد را ثبت نمایید