مشاوره حقوقی رایگان - اثبات خیانت همسر

با سلام. حدود 2 سالی هست که نامزدی هستم و بعد از 1سال متوجه خیانت های آقا شدم. ولی باز هم مثل همیشه انکار میکند و انگ دیوونگی به من میزند و قبلا هم اس ام اس به من میدادن هم این اواخر حدود 2.3 ماه پیش تو برنامه روبیکا پیام میدادند با این که برنامه و پیام هارو پاک کرده میتونم با شکایت پیگیری کنم و اثبات؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

به صرف آنچه در سوال آمده است امکان نتیجه گیری مثبت دشوار است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر برای شروع دعوا عدله و مستندات داشته باشید می‌توانید اقدام کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شکایت و پیگیری و اثبات در این خصوص متصور نیست در صورتی که واقعاً به ایشان اعتماد ندارید بهتر است فکری اساسی کنید