مشاوره حقوقی رایگان - اثبات خیانت همسر از طریق بیماری مقاربتی سوزاک

سلام.همسر من 4 ماه با من رابطه جنسی نداشت. ماه چهارم سوزاک گرفت. من ازش سوال کردم که با کسی رابطه داشتی که سوزاک گرفتی ؟ جواب داد هر کاری کردم حق ت بوده . و چند ماهه که همش میگه طلاق بگیریم به همین خاطر 4 ماه با من رابطه نداشت. آیا میشه از طریق بیماری مقاربتی سوزاک خیانت همسرم رو اثبات کنم ؟ ایا هر دوتامون رو به پزشکی قانونی میفرستن برای مشخص شدن خیانت ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید من نمیخوام طلاق بگیرم میخوام دادخواست بدم که بترسه از طلاق منصرف شه. باید چه دادخواستی بدم که هر دوتامون رو به پزشکی قانونی معرفی کنن ؟؟؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

جرمی بنام خیانت نداریم بابت رابطه نامشروع با ادله اثباتی میتونید شکایت کنیدهمچنین اگر بیماری مقاربتی به شما منتقل شده از این بابت هم امکان شکایت دارید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رابطه نامشروع شکایت کنید به پزشکی قانونی ارجاع میدن .
که زوجه می‌تونه ادعا کنه با شما رابطه داشته

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

شکایت مطرح نکنین بهتر است چون مدرک شما فقط یک ادعا بیش نیست مگر مدارک دیگری داشته باشین

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که رابطه نامشروع تلقی گردد باید با ادله مثبته شکایت خود را طرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر برای اثبات جرم رابطه نامشروع باید دلیل قانونی داشته باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر این مساله میتواند در کنار ادله دیگر مهم باشد و به تنهایی کافی نبست

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام به صرف اين ادعا رابطه نامشروع قابل اثبات نيست

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

چنین زندگی به چه دردی میخورد اگر دلیلی دارید شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر دلایلی مبنی بر اثبات رابطه نامشروع دارید می توانید شکایت نمایید