مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری سازنده ملک

بنده یک واحد آپارتمان 120متری از سازنده خرید کردم و 580 میلیون پیش دادم مابقی با پیشرفت کار ودر مرحله ای بود که دنبال کارای نقشه پروانه.بعد از مدتی پیگیری کردم با جواب های سر بالا سازنده متوجه شدم به نوعی کلاهبرداری انجام دادن و با پیگیری مالک زمین و پیدا کردم وایسون گفتن که اجازه فروش 30 درصد پیشرفت کار بوده و این رو سازنده به ما نگفته بود.
حالا الان هم قراردادش رو با مالک فسخ کرده وآپارتمانی در کار نیست
من فقط یک قراردادبدون کدرهگیری تو دستم هست و از یک طرف املاک مهرش رو نزده اما کمیسیون رو که واریز کردم هست.
ازه طرفم این سازنده بک بار هم تماس نگرفته که پول خودم رو پس بده
الانم چون به حرف اطرافیان گوش ندادم حسابی تو اذیت هستم لطفا کمکم کنید ازتون راهنمایی میخوام چون اگر شکایت کنم به حقوقی برود اعسار میشه داد پولم رو تفسیط میکنند تکلیفم چی هست؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند است برررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان پیش فروش برخلاف قانون و فروش مال غیر شکایت کنید.
بعد از اینکه ثابت شد معامله باطل بوده می توانید دادخواست اعلام بطلان معامله و استرداد ثمن و غرامت بدهید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید اسناد و مدارک شما چک کنیم شکایت کیفری ارکان خاصی دارد که باید این ارکان وجود داشته باشد یکی از راه های سریع تر نتیجه دادن شکایت کیفری است ولی اثبات ارکان بسیار مهم تر است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
متاسفانه باید طرح دعوا کنید راه دیگری نیست