مشاوره حقوقی رایگان - احداث آسانسور بدون مجوز

آیا مدیر ساختمان میتواند برای احداث آسانسور در مشاعات بدون مجوز قانونی از شهرداری از مالکین پول مطالبه نماید و یا بدلیل عدم پرداخت مبلغ مورد نظر اموال مالکی را توقیف کند ؟ و بگوید شارژ و هزینه های ساختمان بدهکار است ؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مطالبه هزینها از سوی مدیر ساختمان منوط به قانونی بودن آنها است اگر آسانسور فاقد مجوز باشد قطعا امکان اخذ استاندار و سایر موارد قانوني نخواهد داشت و مدیر ساختمان حق توقیف اموال مالکین ممتنع را نخواهد داشت و چنانچه مدعی عدم پرداخت شارژ ساختمان است باید موضوع را اثبات نماید و نهایتا در صورت عدم پرداخت شارژ ساختمان و قبوض اشتراکی پس از اخطار به مالک امکان قطع انشعاب وجود دارد.