مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف هزینه آسانسور

بنده اواخر سال 1400 بعنوان مدیر ساختمان بودم قرار شد با همکاری سازنده و همچنین مالکین ساختمان آسانسور راه اندازی کنیم با توافق انجام شده مقرر گردید برخی از کارها توسط مالکین و کمک به سازنده هزینه کنیم که هزینه انجام شده توسط مالکین پس از پایان نصب اسانسور 30 میلیون شد در ابتدا حدود20 میلیون جمع آوری شد چون ساکنین در توان نداشتن و کارهای دیگری برای ساختمان انجام شد بنده نتوانستم تا پایان مدیری ساختمان هزینه مازاد جمع آوری نکردنم و به مدیری بعدی انتقال دادم
اما پس از دو ماه استعفا دادن و فرد دیگری که تازه ساکن شده بودن مدیر شدن و ایشان هم وضعیت آسانسور ارتقا دادن و مبلغی هزینه کردن وپس از آن به بنده گفتن باید مبلغی پرداخت کنم من هم گفتم طلب دارم اظهار کردن کاری به طلب شما ندارم و باید پرداخت کنی ضمنا بنده کلیه مدارک هزینه و فاکتورها دارم آیا می توانم شکایت کنم. چون طلب من خیلی بیشتر ممنونم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بهتر است که اینگونه موارد بصورت مسالمت آمیز حل و فصل شود

حمیدرضا حاجتی

حمیدرضا حاجتی :

اگه انتخاب هئیت مدیره و انتخاب مدیر مطابق قانون آپارتمان ها باشه شما میتونید شکایت کنید.