مشاوره حقوقی رایگان - معامله خودرو

با سلام و عرض ادب خدمت شما بنده خودرو پرایدم را دیروز یعنی بتاریخ 1402/12/1 سند زدم متاسفانه به دلیل بی دقتی خودم و اشتباه در محاسبه مبلغ دریافتی از خریدار متضرر شدم چند شب پیش آقای خریدار به زن و بچه اومد ماشین رو دید و یه قولنامه دستی نوشت ولی خیلی ساده بدون درج شرایط معقول یک قولنامه،،سه تومن واریز کرد به حسابم که داخل قولنامه قید شده وفردا صبح به اتفاق پدرش اومدند سر ماشین وشروع به ایراد گرفتن از ماشین نهایتا بنده مبلغی را از قیمت اصلی کم کردم ،خلاصه این پدر و پسر که ظاهرا شگردشان همین کاراست حواس مرا جوری پرت کردند که در اون لحظه متوجه نشدم مبلغ 97تومن از طریق بانک به حساب شبای من واریز کردند و 5 تومن هم از طریق کارت زدن به حسابم در صورتیکه طبق توافق مبلغ 108 میلیون باید واریز میکردند یعنی با احتساب اون 3تومن اولین شب تازه متوجه شدم که مبلغ 3 میلیون کم دادند به بنده منم که سند رو بنام زدم ،حالا میخوام بدونم آیا کاری میتونم انجام بدم بابت اون 3میلیون کسری یا نه، ،،دیگه تموم شد رفت پی کارش....دیگه کاری نمیتونم بکنم؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر نوشته داشته باشید می توانید در غیر این صورت شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.
شما هر معامله ای که انجام میدید باید نوشته‌ ای تنظیم کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد