مشاوره حقوقی رایگان - اتهام توهین و افترا در فضای مجازی

شخصی در دادگاه علیه بنده شکایت کرده و اذعان دارد که من به ایشان در فضای مجازی توهین و افترا زده ام و صرف یک اسکرین شات که یعنی من برایش ارسال کرده ام مدعی است قبلا هم تلفنی ذهنیت داشت که من این کار را کرده ام و به ایشان گفتم من هیچ عمل غیر اخلاقی و انسانی در مورد شما انجام نداده و نخواهم داد ولی باز ذهنیت دارد چکار باید انجام بدهم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اصل بر برایت است مدعی یا شاکی می بایست ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود…

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باراثبات ادعا برعهده مدعی است لذااگر ادله داشته باشد می تواند رای بگیرد