مشاوره حقوقی رایگان - پارتی بازی در دادگاه

سلام بنده دو دفعه با دو پرونده شکایت کردم از چند نفر به جرم افترا و ضرب شتم دفعه قبل به دلیل نداشتن مدرک و شاهد پرونده ام مختومه شد دوباره با یک اتهام دیگر به درب منزل ما آمده و درگیری با ما داشته نیروی انتظامی هم بعد از یک ساعت اومده و میگه من قاضی که نیستم برین خدمات قضایی شکایت کنین تا بررسی کنن رفتبم پیش دادستانیم گفت این یک بحث ساده اس و جرم نیست گفتم این دومین بارشه کجا بحث ساده است ضرب و شتم افترا گفت برین شکایت کنین ما بررسی میکنیم خب شکایتم کردیم و از کلانتری زنگ زدن که مدارکتون رد شده توسط دادستانی تو سایت عدل شکایت کردم فردا هم رفتم دادستانی دفتر دارش گفت چنین چیزی ممکن نیست پرسنل انتظامی غلط کردن خب. پیامک اومد که پرونده امون رفته شورای حل اختلاف و طرف متهم هم مدرکیم برای ادعاش نداشت و رضایت داد از ترس به منم گفتن چون که زود رضایت داده نمیشه ازش اعاده حیثیت کنی و گفتن اینجای پرونده اشو انگشت بزن منم پرونده اش رو انگشت زدم و بعد از سه ماه پرونده ام پیام امده که رفته دادسرا و الان دو سه ماهه هیچ خبری نیست میری دادگاه هم یک دفعه میگن قاضی نیست هر دفعه بهانه ای میارن طرف حتی یک فامیلم تو هم اتاقی قاضی که هم اتاقش هست داره به من تو پرونده قبلی گفت میدونی اینی که ازش شکایت کردی پسر عمومه گفتم منظور گفت هیچی فقط اینو بدون حتی از سایت عدلم شکایت کردم ولی هیچ به نظرتان طرف تو دادگاه پارتی داره ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به رئیس مجتمع مراجعه نمایید و موضوع را پیگیری کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
به طی ارسال لایحه به شعبه مربوطه درخواست تسریع در روند پیگیری را داشته باشید اگر احساس می‌کنید احتمال نفوذ وجود دارد موضوع را از طریق حفاظت اطلاعات پیگیری نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات دعوا میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است