مشاوره حقوقی رایگان - اعمال نفوذ برخلاف حق

آیا از طریق یک فایل صوتی میشه ثابت کرد اعمال نفوذ برخلاف حق در دادگاه صورت گرفته داخل فایل صوتی صحبت‌های شده در خصوص درست کردن پرونده ...ولی هیچ وجه ای دریافت نشده هیچ کاری هم انجام نشده ..دادگاه بدون اینکه صدا رو بده کارشناس صدا طرف رو براش کیفر خواست زده حفاظت دادگاه از موقعیت خودش استفاده کرده بازپرس هم ترسیده کیفر خواست صادر کرده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خدمت شما عرض کنم که صدای ضبط شده این موارد جزو دلایل اثبات دعوا در امور کیفری نیستند اما می توانند به عنوان اماره قاضی محترم کمک کند یعنی چه صدا در کنار سایر موارد می تواند به تصمیم گیری دادگاه کمک نماید