مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری و ترغیب به اعمال نفوذ و سوء استفاده از دادسرا ها

سلام. برادرم ف به خاطر این که طمع در ماترک اموال مادرم کرد و ده سال تملک مسکن مفت بدون معارض باور کرده مالک است و حتی خودش ساخته است. ( هر چند شواهدی در میان رفتار های دیگر ورثه مبنی بر قتل مادرم نیز وجود دارد چندان که بر علیه خودم نیز بار ها اقدامشان منجر به قتل میشد و فقط دختر من میتواند این راز را بگشاید که سال ها سکوت کرده و اول نمیفهمیدم چرا ولی اکنون میدانم که این سکوت ناشی از آگاهی به سبوئیت و درنده خویی خانواده همسران برادر و پدرم است. چنان که میدانم فردی که برای سوء قصد به زندان فرستادند به نام ر ... از طرف برادرزن ف بوده است. مادرم نیز درکی که داشت چیز هایی فهمیده بود. به خاطر همین اموال را به نام دخترم کرد اما هنگام نبودنم ناگهانی فوت کرد نوشتن ناراحتی تنفسی علت فوت بوده است. اندکی بعد با ربودن من و بردنم به یک کمپ فاقد مجوز ترک اعتیاد در حالی که اولا : کارت پزشکی منع تعقیب کیفری به علت بیمارستانی بودن مخدرهای دریافتیم به خاطر درد تصادف داشتم
دوماً: باید در جلسه رسیدگی به قصور پزشک برای گرفتن 150 میلیون تومان دیه شرکت میکردم .
سوم: کسی که درخواست بردنم به کمپ میکند ف برادرم بود که مستقر در ملکی بود که خودم ده سال قبل اجاره دادم و مدارک پرداخت های عوارض و مجوز ساخت و مالکیت من را با بردنم به کمپ از بین برد و طی هشت سال گذشته با اکراه و تهدید و ترس زندگی و ناتوانی فیزیکی به خاطر عدم درمان عفونت تصادف و صدمات حاصل از تجویز آنتی بیوتیک بیمارستانی در کمپ دارویی هزار برابر مورفین کردم.
چهارم: به وسیله جعل عنوان مادر و با نیت خیرخواهانه توسط نامادری ام یا زن بابا اقدام نموده و تاکنون با تطمیع و ترغیب ضابطین و کارمندان دادگستری و پورسانت اعمال نفوذ در پرونده مانع رسیدن تمام وکمال دادخواهی ام به گوش قضات محترم شده اند .
تا آن جا که مجبور به ارسال مدارک از طریق دفاتر خدمات قضایی شد و در دادخواهی که به همین منظور در شعب سوم و دهم دادسرای کیفری و جنایی مطرح کردم منع تعقیب گرفت و بلافاصله در زمان 20 روز وقتی که قاضی برای اعتراض تعیین کرده بود توسط پرونده سازی، شهادت کذب زن بابام به عنوان دلسوزی و مادر و تکرار حربه تهمت اعتیاد به زندان انداخته و مستمری حقوقم را قطع و هشت سال محکومیت زندان و یکصد و نه ضربه شلاق و پانزده و نیم میلیون تومان دیه گرفته است. علی رغم آن که کلیه احکام کیفری صادره توسط دیوان عالی اعاده دادرسی و توسط شعب 18 و 27 تجدید نظر ابطال شد ولی با سوء استفاده از نفوذ کارمند شعبه 109 گرفتن دستورات مصادره اموال مسدود کردند و حساب ها و سپس درخواست دیه مجبورم به فروش خانه روستایی ام کرد. لذا تنها نتیجه شکایت از وی در دادگاه های جنایی اخراج قهریم از مسکن مشترک بوده است این بار کلیه مابقی داراییم سرپناه در روستا که خانه گلی بود از دست دادم و آواره کوچه و خیابان هستم.
تقاضای رسیدگی مجدد طبق ماده 278 قانون آیین دادرسی کیفری کرده‌ام و پذیرفته شده ولی نگران اعمال نفوذ مجدد در پرونده مثل قبل هستم چگونه باید برای دادستان و قاضی نگرانی ام را شرح بدهم و مانع از اعمال نفوذ مجدد همان افراد و جدید بشوم. دیگر فرصت و طاقتی برای شکست نمانده و از سال ها در به دری پیر شده ام. سال هاست دخترم را ندیدم. شنیدم تفریح او شستن سنگ مزار مادر بزرگش شده است. چون هیج کسی ندارد هشت سال شستن این سنگ قبر از زمانی که از خانه خودش بیرون کردند او را باعث شفاف شدن این سنگ شده است. گزارش های 110 جعلی زن بابام که تنها مدعی شده پسر بزرگ او کتکش میزند و حتی اسم مادر مرحومم را بکار میبرده (سه فقره) موجود است. برادرم دلال خودرو است و من کارمند وزارت ارتباطات بودم. بارها قصد کشتم کرده از جمله سوء قصد نیابتی توسط ر.ف در زندان ثبت شده 4/ مرداد 99.
راهنمای کنید حتی با پرداخت هزینه که بفرمایید مستدعاست لطفا ( سیصد میلیون قطعی حاصل استعلام تحریر ترکه فقط اندکی از تقسیم ترکه مادرم هست. قبلا ف به عنوان مطلع بازجویی شد وفرصت تبانی و ایجاد سناریو علیه من پیدا کرد. الان فقط بازجویی تحت نظر میخواهم. با جرم قبلی آدم ربایی طبق ماده 278 ق آ، د.ک به جز ماده 278 و477 آیا راهی دیگر هست؟ بعد از صدور منع تعقیب (نگران هزینه تان نباشید حقوقدانان گرامی ) .
سپاس.
الف. طرح کلی موضوع به صورت حقوقی

ب. طرح موضوعات کیفری بار جرایم هر فرد مجزا مثلا زن بابام جعل عنوان مادرم و شهادت کذب تحت عنوان مادر جهت دلسوز نشان دادن خودش برای دریافت حداکثر همراهی وهمدلی قضات در گرفتن حکم های سنگین
ج. وضعیت فعلی استفاده از مواد قانونی 278 و ... برای پیگیری شکایاتی که با اعمال نفوذ از مسیر صحیح خارج شدند.
د. قطعا وکلا و حقوقدانان و اساتید آن مرکز dadrah پیشنهادات بهتری در این موارد دارند. کپی کلیه اوراق برای کلیه پرونده ها با قابلیت اسکن دیجیتال موجود و کاغذی موجود است. مضاف بر آن که برادرم کلاهبردار حرفه ای هست که به خاطر فرصتی که در این پرونده پیدا کرد از روش های فتوشاپ و ویرایش تحت محیط word داده پردازی که فوق دیپلم و شاگرد خودم بوده است استفاده کرده است. لذا یکی از قضات بازنشسته میگفت این جمع آوری عملی اتفاقات نادر قضایی که از مدارک شده برای نمونه کلاهبرداری و تدریس دانشگاهی مناسب است.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

درجهت حل مشکل نیاز به به بررسی مدارک و مطالعه ان میباشد