مشاوره حقوقی رایگان - الزام پیمانکار به ادامه یا خاتمه کار

با سلام در آذر ماه امسال با پیمانکار سنگ کاری نمای ساختمان و چند آیتم دیگر توافق نامه امضا نمودیم که کارهای قید شده را ظرف 1 ماه از تاریخ قرارداد به اتمام برساند، و 2فقره چک صیادی تایید شده برای تاریخ2ماه و3ماه پس از ثبت قرار داد تحویل داده شد. لیکن تا تاریخ اتمام قرار دادپیشرفت 20/. حاصل شد که بلافاصله طی نامه الکترونیکی ضمن اعتراض به عدم کار پیمانکار تقاضای فسخ قرارداد و عودت چک های دریافتی را نموده و تقاضای جلسه جهت حصول به مطالب پیش گفته را نمودم که پیمانکار مربوطه ضمن عذر خواهی و مطالب واهی تقاضای زمان بیشتری را حدود 10روز نمود که با وساطت مشاور املاک تنظیم قرارداد مطلب قبول شد(به صورت شفاهی). لیکن تا کنون که نزدیک 2ماه و 20روز میگذرد اجرای کارهای محوله به 45/. رسیده و چک مورخ11/10را نیز نقد کرده اند و چک دوم هم 12/10سر میرسد که مجموع پرداختی 100٪ میشود و کارهای انجام شده50٪ وزیان های وارده بابت طولانی شدن اجاره داربست 300٪ و به علت شکستن کاسه توالت و روشویی به علت سهل انگاری مجبور به تعویض وهمچنین تعویض سرامیک های سرویس بهداشتی زیان 5میلیون تومانی را به بنده تحمیل نموده و از حضور در محل کار نیز امتناع میورزند.

با توجه به مطالب پیش گفته در تاریخ 11/29اظهار نامه قضایی با مهلت 24ساعت به ایشان ابلاغ شد که هیچگونه اثری نداشت. اکنون جهت دریافت خسارت و جلوگیری از پرداخت چک مورخ12/10 و ادامه کار توسط پیمانکار دیگر چه اقدامی باید صورت دهم. با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادخواست الزام به انجام تعهدات بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی مفاد قرارداد است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست الزام به انجام تعهد بدهید