مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست الزام پیمانکار نسبت به عدم تعهد کاری و خسارات

با سلام و درود برشما وکلای محترم. اینجانب خواهان پرونده نسبت به قرارداد تنظیمی مابین پیمانکار نسبت به اجرای ستون و سقف یک ساختمان که از قرار مزد دست کاری به ازاء هر متر مربع کل زیر بنا متری 190 هزار تومان که در قرار داد تنظیم و مقرر گردید طی مراحل کار کارفرما نسبت به حق الزحمه کاری وتاپایان کار کلا تسویه حساب نمایم لهذا پیمانکار برگ قرارداد را به اینجانب نداده و به مدعی هست قرارداد نزد اینجانب میباشد و باتوجه به اینکه پیمانکار مقداری از کار که ستون های ساختمان بوده را اجرا که جزء این قرار داد هستند انجام واینجانب مبلغی به صورت علی الحساب بدون اینکه پیمانکار مبلغی ی فاکتوری بابت انجام این مرحله به اینجانب بدهد این مبلغ را واریز نمودم بدلیل اینکه این مرحله کار نیز جزء همان قرار داد هر متر190 هزار تومان بوده که پیمانکار قبولدار میباشد در حالیه کارشناسان محترم حاضر و بدلیل اینکه قرار داد روئت ننمودند تنها به میزان کار انجام شده نظر و تعیین حق الزحمه نموده و مبلغی بیش از مبلغ پرداختی اینجانب معلوم نموده اند و دادگاه محترم به اعلام کارشناسی نموده تا نسبت به تعهد پیمانکار که آیا کاری انجام شده و نسبت به وچ دریافتی درحالیکه کل کار به ازاء هر متر 190 هزار تومان بوده و هیچ مبلغی بابت ستون ی سقف جداگانه تعریف نشده واگر پیمانکار نسبت به مرحله انجام ستون ادعای دستمزد مرحله ای میبود میبایست به اینجام فاکتور کار انجام شده و مبلغ حق الزحمه کاری و حتی اگر اینجانب اعتنایی نمینمودم باید به دادگاه اظهارنامه ارائه مینمود حال از شما وکلای محترم نسبت به این موضوع کمک و راهنمایی را دارم

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام تحصیل کردن حق هر شخصیه مگر اینکه در هنگام عقد شرط مخالف کرده باشید.
بهتر است الزام ایشان به تمکین را بخواهید