مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام تعهد پیمانکار

سلام. تاریخ 1399/04/05 پیمانکار شروع بکار کرده و طبق قرارداد اتمام کار 3 تا 4 ماه ذکر شده، با وجود گذشت حدود 5 ماه برخلاف مفاد قرارداد (پرداخت 1/3شروع کار، 1/3وسط و 1/3پس از اتمام کار) و دریافت 160میلیون طرف کارو گذاشته و رفته درخواست مابقی قراردادو داره لطفا راهنمایی کنید. سپاس

پاسخ ها :

مهدی نجف نژاد

جناب آقای مهدی نجف نژاد :

با سلام باتوجه به قرار داد که ملزم به انجام تعهدات خود هستند الزام خوانده به ایفای تعهد را طی دادخواست از دادگاه بخواین