مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حقوق از بنیاد شهید

سلام بنده بازنشسته آموزش وپرورش هستم بعد از بازنشستگی 5درصد جانبازی به من دادند است آیا من نوعی از صندوق بازنشستگی حقوق میگیرم آیا از بنیاد شهید هم می توانم حقوق دریافت کنم؟
سوال دوم اگر حقوق ندهند چی مزایای دیگر به من تعلق می گیرد؟ با تشکر

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اینکه چه مزایای دیگری به شما تعلق می‌گیرد باید از همان جا استعلام بگیرید ولی دریافت حقوق از دو صندوق تعارضی ندارد مگر اینکه شرط خلاف آن در آیین نامه سازمان مربوطه وجود داشته باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که حقوق درآمدی نداشته باشید می‌توانید اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تنها یک حقوق قابل دریافت است....