مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه قیمت اضافه متراژ ملک

با سلام وخسته نباشی خدمت شما
قیمت اضافه بنا هنگام انتقال سند به قیمت روز محاسبه میگردد یا به قیمت قولنامه بنگاهی؟
قیمت کسر بنا از فروشنده به خریدار در قولنامه قید شده به قیمت قولنامه ولی قیمت مازاد خیر.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص کسری یا اضافه متراژ اگر در قرارداد توافق شده باشد طبق قرارداد باید عمل بشه اگر در قرارداد تعیین تکلیف نشده باشد به نرخ روز محاسبه می شود.