مشاوره حقوقی رایگان - معاوضه دو منزل بدون حضور در بنگاه و به صورت قولنامه

باسلام
ضمن عرض تشکرازشما
بنده می خواهم منزل خودم رو با شخصی معاوضه کنم ویک زمین وماشینم رو سرانه بدم سوالم این هست میشه اصلا بنگاه نریم وتو خونه معامله کنیم وقول نامه بنویسیم ؟آیا معتبره؟وشما چه توصیه ای دارین؟اگربخوایم تو خونه بنویسیم چه چیزایی مد نظرمون باشه؟آیا شاهد ضرورت داره؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بله توصیه مااین است که قرارداد شما باید محکم وقانونمند تنظیم شود که در تخصص وکیل است وبهتراست قرارداد شما توسط یک وکیل تنظیم شود مهم نیست کجا تنظیم شود توخونه در حضور شهود بیا در بنگاه هردوش قرارداد شما جنبه عادی داره واگر در محضر نوشته وامضا شد رسمی محسوب میشه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله
اما بهتر است قرارداد تخصصی تنظیم‌شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بهتر است در این خصوص با وکیل متخصص در دادراه مشورت نمایید

نورالله خجسته راد

جناب آقای نورالله خجسته راد :

مراجعه به بنگاه الزامی نیست اگر خودتان توانایی نوشتن متن دقیق و کامل را دارید اشکالی ندارد ومنتهی وجود چند شاهد جهت تحکیم قرارداد مفید است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نیاز به بنگاه نیست اما حتما در حضور وکیل باشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
ولی شما باید مبایعه‌نامه دقیق تنظیم نمایید و تمام موارد را در قرارداد شرط نمایید